Nyheter

23.01.17

Delphi Consulting går inn i globalt partnerskap

Delphi Consulting blir internasjonale
– vil styrke hodejegerfaget i Norge

Det norske hodejegerfirmaet Delphi Consulting går i partnerskap med Amrop International og bytter navn til Amrop Delphi.

Selskapet får en viktig internasjonal tilhørighet, samtidig som eierskapet forblir norsk.

– Behovene endrer seg – og det stilles nye krav til neste generasjons lederskap. Dette ønsker vi å være i front av, sier managing partner Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi.

– Som en del av Amrop kommer vi tettere på den internasjonale utviklingen, og vi får tilgang til spisskompetanse, innsikt og beste praksis fra hele verden. Verden blir mindre, og kandidater rekrutteres på tvers av landegrenser i større grad enn før, sier han.

– Sentralt i utviklingen står raskere omstillinger og nye forretningsmodeller. Mange snakker om den 4. industrielle revolusjonen med helt nye forventninger til teknologi og modernisering. Dette er en spennende, men også meget utfordrende kontekst for dagens toppleder - som utvilsomt vil sette velprøvde lederfilosofier på prøve, sier Dokken.

 

Toneangivende i 30 år
Delphi Consulting har vært et toneangivende norsk rekrutteringsselskap de siste 30 årene. Ambisjonen er å styrke posisjonen som et av de tyngste fagmiljøene i bransjen:

60 prosent av omsetningen i Delphi Amrop kommer fra lederstillinger i børsnoterte virksomheter, unoterte selskaper, private equity og såkalte «family offices» – som styrer mange av de store familieeide formuene. Samtidig har Amrop Delphi et sterkt grep om de tunge stillingene innen offentlig eide selskaper samt kommunale og statlige topplederjobber.

 

Vil befeste posisjonen
Som et ledende rådgivnings- og konsulenthus vil Amrop Delphi befeste posisjonen innen topplederrekruttering, styreutvelgelse, evaluering av ledergrupper og styrer – i tillegg til oppdrag innen organisasjons- og lederrådgivning

– Amrop har vært på jakt etter en sterk norsk partner. Alle som følger det norske markedet vet at Delphi Consulting har stått for kvalitet og stabilitet i flere tiår. Da det ble klart at de var åpne for internasjonalt samarbeid, ble dette en perfekt match, sier José Leyún, som er CEO i Amrop-partnerskapet.

I 2015 omsatte Delphi Consulting for 36 millioner kroner. Tallene for 2016 er ikke klare ennå, men omsetningen har vært stabil mellom 30 og 40 millioner de siste årene. Selskapet har 14 medarbeidere.

Amrop er et internasjonalt partnerskap med 76 kontorer i 54 land, spredt over hele verden. Alle kontorene har lokalt eierskap. Amrop Delphi vil fortsette som et norsk og partnereiet selskap innenfor denne strukturen.

 

**

Delphi Consulting
Delphi Consulting AS er et norskeid konsulentfirma innen executive search.  Siden 1986 har vi utført et stort antall krevende oppdrag både innen privat og offentlig sektor. Vi har spesialisert oss på topplederrekruttering, styresammensetninger og ledergruppevurderinger.

**
Amrop International
Amrop advises the world’s most dynamic, agile organizations on identifying and positioning Leaders For What’s Next - adept at working across borders, in markets around the world. Established in 1977, Amrop operates in Asia, EMEA and the Americas through 76 offices in 54 countries and is one of the world’s largest retained executive search partnerships.

**

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Arne Gunnar Dokken, Managing Partner i Amrop Delphi
Mob:   +47 900 46 689
E-post:  agd@amropdelphi.no